Dobozbontás: Mezopen

A tegnapi napon megérkezett üzletünkbe egy rég várt újdonság, mely a mezoterápiás eszközök kínálatát hivatott tovább bővíteni. Izgatottan várta a csaptunk, hogy mit is rejt a parányi 15,5 cm x 18cm-es doboz és hogy a kibontás után ki lesz az, aki legelőször próbálhatja ki az eszközt?

A MezoPen zárt papírdobozban érkezik, melyen belül egy az eszköz védelmére, valamint a kiegészítők tárolására szolgáló műanyag doboz rejlik. A csomagolást célszerű a későbbiekre is megőrizni, hiszen védi a készüléket, és amúgy is fontos a használaton kívüli eszközt zárható helyen tárolni, hogy illetéktelenek kezébe ne kerülhessen.

Maga a doboz a MezoPen mellett egy adaptert, valamint két pótfejet is tartalmaz. Pontosan annyi kiegészítőt, mellyel két vendég kezeléséhez hozzá is foghatunk. Ugyanis hasonlóan a dermarollerhez itt is 1 fej = 1 vendég elven dolgozunk. A cserélhető tűs kezelőcsúcsok steril csomagolásban vannak, így ügyeljünk arra, hogy csak és kizárólag a kezelések megkezdése előtt bontsuk ki őket. A fejeken 12db megerősített, orvosi acél tű helyezkedik el a tűdeformáció („kampósodás”)minimalizálásának érdekében.

Az eszköz szinte játszi könnyedséggel üzembe helyezhető. Az adapteres csatlakoztatás után a steril kezelőcsúcsot a készülék fej részébe függőlegesen kell belehelyezni, majd az óramutató járásával megegyezően picit elfordítani. A megfelelő rögzítés után már csak a főkapcsoló gombot kell 2mp-ig lenyomva tartani és indulhat is a szurkálás. A szúrási mélység egyébként a kezelőfejen található gyűrű elforgatásával állítható és variálható 0,25mm és 2 mm között. Fontos megjegyezni, hogy kozmetikai körökben arcon maximálisan 0,5mm testen 1,5mm szúrási mélység az, ami még elfogadott.

A készülék a tesztek során is bebizonyította, hogy tényleg csak szakemberek kezébe való. Erre, valamint a használathoz szükséges tanfolyam meglétére a használati útmutató többször is felhívja a figyelmet. A dermarolleres mezoterápiát is szigorú kezelési protokoll mellett szabad csak végezni, így elképzelhető, hogy a MezoPen percenkénti maximális 7000 szúrási számával, valamint egészen 2mm-ig beállítható szúrási mélységével mennyire komoly odafigyelést igényel.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK