Egyszerhasználatos, hidratáló arcmaszkok

Egyre népszerűbbek a hölgyek között az olyan professzionális felhasználásra szánt termékek, melyek könnyen hozzáférhetőek, akár a lakossági vásárlók számára is és kedvező áron nagy hatékonysággal képesek bőrápoló hatásukat kifejteni.

Ezek közül is kedvencek azok az egyszerhasználatos fátyolmaszkok, melyek különféle hatóanyagokkal átitatva professzionális és otthoni bőrápoláshoz is kiválóan alkalmazhatóak. Nézzük meg miben is rejlik előnyük illetve hátrányuk.

Egyszerű felhasználás

A fátyolmaszkok divatja keletről származik. Onnét, ahol a szépségápolásra szánt idő a hosszú munkanapok és a kevés pihenőidő miatt nagyon kevés. A bőrhidratálást, bőrregenerálást, ebédszünetben (lunch time rejuvenation), vagy a munkaidő utáni rövid pihenőidő alatt kell azt elvégezni.  Akár TV nézés közben is. Ergó minél nagyobb hatékonyságot kell egységnyi időbe belezsúfolni. Így könnyen érthető, hogy miért is népszerűek ezek a termékek manapság, amikor szűkösen áll csak idő a szépségápolásra.

A termékek felépítése ennek megfelelő egyszerűséggel bír. A hidratáló fátyolmaszkok speciális, úgynevezett non-wooven (nem szőtt szintetikus textília) anyagból készülnek, melyek különféle hatóanyag formulákkal vannak átitatva és nedvesség megtartó tasakba zárva. A textilmaszkok mérete és alakja az arc formájához van igazítva – a szemeknél és a szájnál kivágva – és hajtogatva van csomagolva. Így kibontás után szinte azonnal az arcra rakhatóak. Használatukhoz csak az arc előzetes lemosása, vagy letisztítása szükséges. Ezután nagyjából 10-15 percet kell várni, hogy kifejtsék hidratáló, regeneráló, vagy bőrnyugató hatásukat.


 

Könnyen felszívódó formulák

A fátyolmaszk legnagyobb előnye egyben legnagyobb hátránya is. A csomagolásban lévő átitatott maszkot ugyanis csak hígabb formulákkal, vizesebb, gélesebb anyagokkal lehet nedvessé tenni. Így a komolyabb hidratációs képességgel bíró zsírosabb formulák ezen termékeknél a gyártási technológia miatt nem használhatóak. Amelyek viszont megfelelőek, azt a gyártók szinte a tökéletességig fejlesztik. Hidratáláshoz, feszesítéshez választhatunk hialuronsavas, kollagénes; nyugtatáshoz, gyulladáscsökkentéshez zöld teás, vagy aloe-s; tápláláshoz pedig kiwi, vagy méz hatóanyagú maszkokat. Természetesen vannak speciális formulák is, mint például a faggyúműködést optimalizáló teafás, vagy az antioxidáns hatású málnás fátyolmaszkok.

 

 

Kedvező ár

Az arcmaszkok legnagyobb előnye - a gyors felhasználhatóság mellett - egyértelműen az áruk. A piacon 400Ft-os ártól elérhetőek a lakossági vásárlóknak és ha azt vesszük, hogy hetente elegendő egyszer alkalmazni őket, hogy a kívánt hatást elérjük, egy hónapban akkor is csak 1600Ft-ot költöttünk bőrünk hidratációjára. Értékes a kozmetikai szalonokban is használt hatóanyagokkal tápláljuk bőrünket.

Azt mindenképpen fontos megjegyeznünk, hogy ezek a hidratáló arcmaszkok nem helyettesítik, inkább csak rövid távú alternatívái a professzionális kozmetikai kezeléseknek. Hatékonyságuk akár 200-300%-ra is növekszik, ha kozmetikusunk bőrápoló kezelés egyik lépéseként alkalmazza őket. Arról nem is beszélve, hogy mint minden bőrápolásnak csak a megfelelő bőrdiagnosztika után van értelme. Ezt pedig a legnagyobb hatékonysággal és elérhető közelséggel valószínűleg kozmetikusunk tudja elvégezni.

 

Dani Richard

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK