Elektrokozmetika tippek

 • Ajánlások gyantamelegítő használathoz

  A kozmetikai felhasználás megköveteli, hogy gyantamelegítő készülékünk egész nap rendelkezésünkre álljon. Mivel naphosszat 100 °C fok közelében használjuk, mondhatjuk, hogy nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ezért fontos, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy növeljük készülékünk élettartamát.

  Tovább olvasom »
 • Gyémántfejes abrázió karbantartása

  Ezen módszer lényege, hogy semmilyen külső koptató anyagot nem használnak a kezeléshez, kizárólag a kezelőfej segítségével történő, mechanikai behatást. A kozmetikus a kezelőfej végén található, megfelelően megválasztott érdességű abráziós fejet a kezelt bőrfelületen egyenletes erősséggel mozgatja.

  Tovább olvasom »
 • Mikrodermabráziós kezelőgépek karbantartása

  A kezelés lényege, hogy egy zárt rendszerben kristályt áramoltatunk, mely a kezelőfejben nagy sebességgel ütközik a bőrfelülettel. Ennek hatására az elhalt szerusejtek felszakadnak és a kristállyal együtt eltávoznak a fejből, amit a használt kristálytartály összegyűjt.

  Tovább olvasom »
 • Kezelőfejek karbantartása

  Számos korai meghibásodás vezethető vissza a karbantartás hiányára, vagy a nem megfelelő használatra. Ezen kívül magas azon bejelentések száma, melyekről utólag derül ki, hogy Ügyfelünk nem volt a megfelelő információk birtokában. Első és legfontosabb, hogy figyelmesen tanulmányozzuk át a készülékhez kapott használati útmutatót. Ellenkező esetben nem várt problémák merülhetnek fel a kezelés során, amit közös érdekünk elkerülni.

  Tovább olvasom »
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK