Ferrari sorozat újragombolva

Ha nem szereted a kommersz dolgokat, rajongasz a divatért és megőrülsz a sebességért, akkor Volare X2-t neked találták ki.

Volare X2 FX811E Luxus hajnyíró a Ferrari közreműködésével

A sportkocsi autók gyártásáról ismert Ferrari, most ismét valami olyanhoz adta a nevét és szaktudását, melyhez hasonlót a szépségszakma még nem látott. A BaByliss PRO a Ferrarival közösen közreműködve fejlesztette ki a hajnyírók legújabb generációját, melyet ultra hatékony, nagysebességű PRO technológiás MaxLife motor hajt speciális pengerendszerrel felszerelve.

A MaxLife PRO technológia

Az általános szénkefés motorokkal szemben a Volare X2 mágneses motorokkal rendelkezik. Így küszöbölve ki az élettartamot és a hatékonyságot csökkentő súrlódást. A hajnyírókban eddig nem látott speciális technológiával így a motor súlya csökken, az eszközben fellépő nem kívánatos rezgés mérséklődik az élettartam pedig 10 000 órára növekszik.

X-Grip pengerendszer

A továbbfejlesztett vágási technológia, valamint a titánnal bevont fix és a X-Grip szénacél vágópengék, 2x gyorsabbak a legjobb hajnyíróknál is. Egyedülálló teherbírásuknak köszönhetően 6300 fordulatszám/perc vágássebességet biztosítanak, mellyel a hajnyírás eddig nem látott pontossággal végezhető.

Litíum-Polimer akkumlátor

A nagy tárolókapacitással rendelkező akkumlátor hosszabb működési időt, kimagaslóan erős forgatónyomatékot ezáltal hihetetlenül nagy hatékonyságot, és fölényes erőt garantál minden körülmény között. 3 órás vezeték nélküli használatot is lehetővé tesz kivételes rugalmasságot és szabadságot adva a fodrászoknak.

Komfort és ergonómia

A hajnyíróban található MaxLife PRO motor sokkal könnyebb, mint hasonló kategóriájú társai, ezáltal csökkentve a hajnyíró súlyát. A két megerősített csapágy csillapítja az eszköz rezgését, így biztosítva a hajnyírás kényelmét. A Volare X2-t a fodrászok elképzelései szerint komfortosra és ergonómikusra tervezték, ezzel biztosítva a használat közben fellépő izom feszültség és fájdalom kiküszöbölését.

Intelligens LED

Volare X2 egy 3 fokozatú töltés indikátorral van ellátva, mellyel folyamatosan információkat kaphatsz az akkumlátor állapotáról:
Piros: töltés
Kék: teljesen feltöltve
Lassan villogó piros: figyelmeztető jelzés, hogy az eszközt hamarosan tölteni kell
Gyorsan villogó piros: a hajnyíró 10-15 perc múlva lemerül

Vágáshossz beállítás

A vágáshossz beállítására 0.8 mm - 2.00mm-ig van lehetőség 0.4mm-es lépésenként. Az extra 8 vágásirányítóval pedig további vágáshosszok is beállíthatóak (3 -6 -10 – 13 – 16 – 19 -22 – 25mm). A széles variálhatóságnak köszönhetően összesen 32 vágási pozíció választható.

Vásárold meg webshopunkban >>
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK