Közel 15 millió forinttal támogatjuk a kozmetikák újranyitását!

2020. május 21-én csütörtökön mindössze 1 napig olyan kedvezményeket biztosítottunk számodra a amelyeket eddig még nem láttál, valamint egyéb támogatásokat is igénybe vehettél. Az egész napos forgatagban számos terméket 40-60% kedvezménnyel szerezhettél be.

Kedves Partnerünk!

Közel 15 millió forinttal támogatjuk a Szépségszalonok újranyitását!
A PROMÓCIÓ lezárult.

Az Alveola Team által 2020. május 21-én megtartott támogatói promóció, mely a partnereink újranyitásának megkönnyítését szolgálta hatalmas érdeklődést tett szert.

A szakmában egyedülálló kezdeményezésben az Alveola regisztrált szakmai partnerei számos támogatási lehetőséget vehettek igénybe, úgy mint 40-60% ártámogatások, Partnerprogramba történő jelentkezés, Új szolgáltatás bevezetéséhez kedvezményes tanfolyami részvétel, Értékesítéshez kedvezményes termékcsomag összeállítás ajándék promóciós termékekkel. Nagy örömünkre szolgált, hogy nagyon sokan éltetek a lehetőséggel.

Örülünk hogy segíthetünk és hisszük, hogy közösen összefogva sikerül a Szépségszalonok minél zökkenőmentesebb újranyitása!

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK