IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus Előadói

A IV. Kozmetikus Kongresszuson 11 szakmájában elismert előadóktól ismerheted meg a szakma trendjeit, és újdonságait. Ismerd meg az előadókat, és olvass Tőlük pár gondolatot:

 


Gajdár Mónika  – Kozmetikus mester

 • Bőrproblémák 21. századi komplex kezelése - A kozmetikus és bőrgyógyászkozmetológusok együttdolgozásával, gyakorlati példákon keresztül
 • Energyrelax antioxidáns masszázstechnika - Sejtfunkció élénkítő és normalizáló masszázs

Kedves Kolléganőim!

Tájékozottság, a fejlődés egyre fontosabb a kozmetikusoknak, mert nekünk mindig egy lépéssel a vendég előtt kell járni és tudni az újdonságok hatékonyságát. Információáradatban a hitelességet nekem mindig a kongresszusok előadói a személyes kontakt adja. Fontosak ezek a találkozók, ahol a felmerült kérdéseket megvitathatjuk egymással és válaszokat kapunk. Egy ilyen nap újabb töltést ad a mindennapokban így a sablonszerű munka kizárt. Előadásommal és bemutatómmal hozzá szeretnék járulni a döntések -Mikor?- kérdéséhez.

 • Mikor és hogyan tudunk hatékonyan segíteni a különböző bőrproblémák kezelésében?
 • Mikor ajánljam vendégeimnek hogy bőrgyógyászhoz forduljanak?
 • Mikor ajánljam az esztétikai sebészetet?
 • Mikor tudunk segíteni és hogyan a különböző beavatkozások elött és után?

Felelőséggel, és alázattal végzett kezelések tehetik sikeressé a kozmetikust.

ui: Kongresszuson  mindig van valami meglepetés, amivel mint a jól végzett munka után boldogan mehetünk haza.

 


Juhász Klára - biológia-kémia szakos tanár, kozmetikus mester, Oktáv Szakközépiskola Igazgatója

 • Antioxidáns mustra: szabadgyökök szerepe a bőröregedésben, kozmetikai megoldások a genetikai öregedés késleltetésére

Miért várom a Kongresszust?

Minden évben várom több ok miatt is.

 • jelenleg ez egy olyan rendezvény, ami szakmailag sokat nyújt és tényleg a szakmáról szól
 • rengeteg szakmabelivel találkozhatok

Miért örülök annak, hogy előadóként részt vehetek?

Ki ne örülne annak, hogy egy színvonalas rendezvényen felkérik előadónak? Azért örülök, mert kihívást jelent. Izgalmas témát kaptam, aminek nagyon utána kell járnom, mindezek mellett figyelnem kell arra, hogy érthetően, de mégis tudományosan korrekt információkat adjak át a kozmetikusoknak. Mindezt lehetőleg úgy kell tennem, hogy hasznukra legyen. Nem könnyű feladat. De pont ezért izgalmas. 

Miért ajánlom a kozmetikusoknak, hogy ott legyenek? 

Mert találkozhatnak velem. Azért, mert a Kongresszus minden pillanata a szakmáról fog szólni. Azért, mert rengeteg újdonságot tanulhatnak és találkozhatnak kozmetikus társaikkal. 

Azért, mert jó egy közösséghez tartozni. És ez a hagyomány közösséget épít. 

 


Soltész László - Ecowax Kft. ügyvezető

 • Így lehet biztonságban a kozmetikád: piaci szabályozás és törvényi változások 2015-ben

Nagy örömömre szolgál, hogy előadóként is részese lehetek ennek a nagyszerű és előremutató kezdeményezésnek. Különösen értékelendőnek tartom a szervezők azon törekvését, hogy a legfrissebb tudományos eredményeket is a szépségszakma szemszögéből, a napi gyakorlat szempontjait előtérbe helyezve igyekeznek bemutatni. Előadásomban kísérletet teszek a kozmetikai vállalkozásokkal kapcsolatban a közelmúltban változott – vagy várhatóan hamarosan változó - fontosabb jogi természetű követelmények ismertetésére. Mindannyiunk számára hasznos lehet közösen áttekinteni a szabályzás lényegesebb elemeit,  és még inkább a leggyakoribb hibákat. Így a hétköznapokban magabiztosabban, energiáink nagyobb részét a valódi szakmai tevékenységre fókuszálva végezhetjük munkánkat. 

A rendezvény programját áttekintve bizonyosan minden résztvevő megtalálja a számára értékes és hasznos új ismereteket, előadásokat, gyakorlati bemutatókat. Találkozunk április 18-án!”

 


Dani Richard - divízió vezető Alveola Kft

 • Rádiófrekvencia, ultrahang és mezoterápia: legfrissebb elektrokozmetikai kutatások érthetően a hétköznapok kozmetikusának
 • Solanie szőlő-hialuron- Kiemelt hatékonyságú antioxidáns sorozat a bőrsejtek öregedése ellen

 

Egy ilyen szakmai rendezvényen előadóként mindig nagy kihívás résztvenni. A szépségipar ugyanis hétről hétre vonultat fel olyan új trendeket és irányokat, melyek közül akár mindegyikről lehetne beszélni. Előadóként viszont meg kell találni azokat, amelyekre nagy valószínűséggel a szakma többsége kíváncsi és mindezt a legérthetőbben, leginkább a tényekre, a felhasználók számára értékes információkra hagyatkozva szabad csak a közönségnek átadni. Ezért is nagy öröm számomra, hogy egy ilyen rendezvényen előadást tarthatok, hiszen a szakma kizárólag a szakmaiságra koncentrál. Nincs mellébeszélés, viszont cserébe mindenki, akár már másnap gyakorlatba ültethető ötletekkel térhet haza.

 


Valiskó Mária – Kozmetikus oktató 

 • Solanie szőlő-hialuron - Kiemelt hatékonyságú antioxidáns sorozat a bőrsejtek öregedése ellen

Egy szakmai rendezvény minden szakember életében fontos kell, hogy legyen. Erőt, energiát és lelkesedést ad a mindennapi munkához. Mindezek mellett, ha a legjobb szeretnék lenni a szakmámban mindig ott kell lennem ahol a legjobbak vannak. Minden amitől több vagyok a vendégek felé száll és ők visszaadják nekem. Ettől működik az üzlet. 

 

 

 


Dr. Solymosi Ágnes bőr-, nemigyógyász, gyermekbőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

 • Bőrproblémák 21. századi komplex kezelése - A kozmetikus és bőrgyógyászkozmetológusok együttdolgozásával, gyakorlati példákon keresztül

Megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nívós kozmetikai szakmai rendezvényen előadóként részt vehetek.  Mint bőrgyógyász fontosnak tartom a két szakma rendszeres kommunikációját, a kölcsönös tapasztalatcserét, a közös munkát a mindennapokban. A munkánk számos ponton kiegészíti egymást, és ezt gyakorlati példákkal is szeretném megerősíteni az előadás során. Bízom benne, hogy mind általános bőrgyógyászati, mind esztétikai témában hasznos szakmai információkat és újdonságokat is fognak hallani, akik ellátogatnak a kongresszusra. Az előadás formája kicsit rendhagyó, mivel Gajdár Mónika kozmetikus kolléganővel együtt dolgozzuk fel az egyes témákat, még inkább gyakorlati jellegűvé téve az előadást. Izgalmas kihívás lesz mindenki számára! 

 

3-6D Szempilla és Smink workshop előadói:


Kovács Nelly – szempilla designer a workshop háziasszonya 

 • Szálankénti szempillák 3 és 6 dimenzióban - Hosszabbítás, dúsítás, szemöldökformázása tökéletes női egyéniséghez

Eddig mindhárom Kongresszuson részt vettem, de az ideit több okból is különösen várom.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy idén a 3D Workshop háziasszonya lehetek.

A workshopon két látványos sminkbemutatóval, egy a szempilla- és szempillafestés területén teljesen új anyagcsalád premierjével, és nem utolsó sorban a számomra legkedvesebb Long Lashes WonderBrow és Volume technikai bemutatókkal várjuk az érdeklődő szakembereket.  

Remélem, hogy a workshop egész napos programjai minden érdeklődő számára fognak újdonságot mutatni. Szeretettel várom azokat a hölgyeket is, akik tőlem sajátították el a szempilla hosszabbítás fortélyait, mert mindig jó velük újra találkozni, megbeszélni az elmúlt időszak tapasztalatait, és ezek a találkozások engem is energiával töltenek fel.

Minden eddigi Kongresszuson sok olyan is szakemberrel találkozhattam, akiktől én magam a mai napig is sokat tanulok. Kiemelném Gajdár Mónikát, aki már több előadásán beengedett a boszorkánykonyhájába. 

Gyertek el Ti is és töltsünk együtt egy szórakoztató és érdekes napot, melynek minden perce a szakmáról fog szólni.

 


 Ágoston Melinda  sminkmester

 • A siker útja - Smink a hétköznapoktól a kifutókig egy sikeres sminkes szemszögéből

A szakma szeretete mellett a felkészültség, a naprakész tudás a legfontosabb. 

Kiváló alkalmat ad ez a rendezvény az ALVEOLA újdonságainak megismerésére, ismereteink bővítésére, a szakmai kapcsolataink megerősítésére és új kontaktok megszerzésére. A fejlődés,  tudásunk bővítése és az újdonságok bevezetése a záloga, hogy versenyképesek maradjunk a kozmetikai piacon. Ezért elengedhetetlen a részvétel a IV. Kozmetikus Kongresszuson.

 


Mikola-Haizer Tímea kozmetikus oktató

 • RefectoCil Sensitive - Új, forradalmi, növényi összetevőkön alapuló szempilla és szemöldök festékek

Kíváncsian várom az Áprilisi kozmetikus kongresszust, hiszen a rendezvény egész napja csak a kozmetikáról szól kozmetikusoknak. Még a tapasztalt, naprakész szakembereknek  is rengeteg újdonsággal szolgálhat a kongresszus, hiszen a kozmetikai piac évről évre rengeteget fejlődik .Nagy örömömre idén én is részt veszek, mint előadó a kongresszuson és olyan újdonságokat fogok megosztani veletek, melyeket biztos vagyok benne még sehol sem láttatok,hallottatok.  Gyakorlati tanácsokkal is  igyekszem segíteni a mindennapi kozmetikai munkát, hogy az eredményesebb legyen számotokra. A kongresszuson olyan információkkal gazdagodhattok, melyek  eddig még a tanfolyamokon sem kerültek szóba, témák melyek új megvilágításba helyezve, új lehetőségeket tárnak fel. Sok szeretettel várok mindenkit a szempilla szekcióban a Refecto-Cill előadásomon és a kozmetikus szekcióban a –mezospecifikus hatóanyagválasztás-előadáson.

 


Lendvay Szandra szempilla designer

 • Szálankénti szempillák 3 és 6 dimenzióban - Hosszabbítás, dúsítás, szemöldökformázása tökéletes női egyéniséghez

Tavaly voltam először a Kozmetikus Kongresszuson és nagyon pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam. 

Az előadások szakmaiságot, színvonalat és elhivatottságot tükröztek. Többek között hallhattam orvosi szempontból a mezoterápiát, mindemellett életmóddal kapcsolatos témával is találkozhattam. 

Idén is hasonlóan izgalmas témák lesznek, mint például egy múlt évben debütált újdonság, a Wonderbrow szálankénti szemöldökdúsítás, melynek a bemutatásában magam is részt veszek. 

Gyertek és töltsetek el egy fantasztikus szakmai napot velünk, én már nagyon várom! :)

 


Lassu Cecília szempilla designer 

 • Szálankénti szempillák 3 és 6 dimenzióban - Hosszabbítás, dúsítás, szemöldökformázás a tökéletes női egyéniséghez 

Eddig mind a három Kongresszuson részt vettem, hiszem számomra nagyon fontos, hogy naprakész legyek a szakmai trendekkel kapcsolatban. A mi szakmánkban különösen fontos a folyamatos fejlődés, ezért is ajánlom mindenkinek a részvételt. A fiataloknak azért, hogy még jobban megszeressék ezt a gyönyörű szakmát, az idősebb generációnak pedig azért, hogy megismerhessék az újdonságokat. Nekem külön azért is kedvemre van a Kongresszus, mert a hangulat mindig remek és kiválaszthatom a számomra legérdekesebb előadásokat.

 


Schlovicskó Kata sminkmester

 • Tavaszi megújulás testi-lelki szinteken - A smink és a lélek kapcsolata 

A tavasz mindig a megújulás és az újjászületés ideje. Felébred a természet, ismét megjelennek a színek a természetben, a divatban és a sminkekben is. Nagyon szeretem ezt az időszakot, szeretem látni az újdonságokat, szeretek tanulni és imádok játszani a színekkel. Pont ezért szeretem a szakmai bemutatókat és tovább képzéseket is, mert tanulni és eszméket cserélni, mindig jó. Nagyon várom az áprilisi Kongresszust és számomra különösen megtisztelő, hogy mint előadó megoszthatom az elképzeléseimet és az ötleteimet a kedves kollegákkal. Hiszem, hogy 2015, csodás és színes év lesz- Mindannyiunknak!

Idén már kinéztem magamnak volt tanárnőm, Juhász Klára előadását az antioxidánsokról, illetve a Gajdár Mónika által bemutatott masszázstechnika is felkeltette az érdeklődésemet.

Természetesen a látványos sminkbemutató minden évben a kedvenceim köze tartozik.

Az idei Kongresszust azonban az eddigiekkel szemben még nagyobb izgalommal várom, hiszen az a megtiszteltetés ért, hogy Kovács Nelli es Lendvay Szandra mellett én is közreműködhetek a Long Lashes WonderBrow szálankénti szemöldökdúsító technikájának bemutatásában.

Még nem regisztráltál a kongresszusra, ne késlekedj regisztrálj» most!

 

 

 

 

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK