Legyél mindig naprakész a Solanie 2017-es naptárával

A Solanie professzionális kozmetikumait használó kozmetikusoknak egy igaz újévi meglepetéssel szeretnénk kedveskedni. 2017-es naptárunk még elérhető mellyel nem csak idődet oszthatod be tökéletesen, de rálátsz egész éves teendőire is.

Amennyiben szeretnéd, ha új évi fogadalmaidat egész évben se felejtsd szem elől, vagy időbeosztásod bármikor könnyen áttekinthető legyen, akkor a Solanie 2017-es naptárja kreatív társad lesz ebben. A 12 hónap a rájuk jellemző termékekkel és a márka szépségnagykövetével illusztrált összeállításban öleli fel a 2017-es évet és bármely szalon exkluzív szalonnaptárja lehet. Az új naptár limitált példányszámban érhető el, kizárólag az Alveolánál és annak exkluzív viszonteladóinál.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK