Limitált karácsonyi kuponok

Ha még nem találtad ki, hogy mivel leped meg szeretteid és vendégeid, vagy szeretnéd kicsit felpörgetni Karácsonyi forgalmad, akkor az Alveola kupon akcióját neked találták ki.

A kizárólag limitált mennyiségben elérhető exkluzív karácsonyi kuponokkal legkedveltebb termékeinket vásárolhatod meg kiemelt kedvezményekkel. Korlátozott darabszámban. Ahhoz, hogy az akcióban részt vehess kupon igényed jelezni kell a mi, vagy viszonteladóink részére. Miután kezedbe vetted, nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra leginkább kedves ajánlatot és a letépett résszel személyesen, vagy viszonteladódon keresztül megvásárolni a terméket. Kupon szelvényed leadása minden esetben kötelező, e nélkül akcióinkat nem tudod igénybe venni.

Kedvezményes kuponjainkat 2014. december 1-től kérheted üzletünkben, vagy viszonteladó partnereinktől.

A karácsonyi akciós kuponok kizárólag 2014. december 1. és 2014. december 23. között az akciós készlet erejéig érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK