Megjelent az év első Color&Care magazinja

Talán az év egyik leginkább várt eseménye a szokásos évindító Color&Care akciós magazin megjelenési időpontja. És hát ha február, akkor máris kezetekbe vehetitek a legújabb számot. A 100-nál is több csábító ajánlatot 24 oldalon találjátok meg és a jól megszokott kedvezmények mellett számos speciális ajánlattal is találkozhattok.

Megismerkedhettek a felfrissített Solanie Basic sorozattal, mely a parabénmentes formula mellett két új termékkel is gazdagodott. Egységcsomagban most olcsóbban érhetitek el mezpterápiás ampulláinkat és közkívánatra újra kezdőcsomagban vásárolhattok mezopent. JimJams és RefectoCil festékeinkhez próbacsomagokban juthattok hozzá az eddigieknél jóval kedvezőbb árakon. Pilláink között a flat pillákkal ismerkedhettek, melyek könnyű felhelyezést és biztos tapadást adnak viselőjüknek. Legvégül pedig gyantáink és kozmetikai készülékeinknél jó pár 2015-ös árral is találkozhattok, hogy mindig kiváló ár érték arány mellett szerezhessétek be kedvenc termékeiteket. A Color&Care akcióban résztvevő termékeket megvásárolhatjátok budapesti nagykereskedelmi üzletünkben és országos viszonteladói partnereinknél is.

Lapozd át a magazint te is:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK