Megjelent legújabb Color & Care kiadványunk.

Megjelent legújabb Color & Care akciós kiadványunk. A szokásunkhoz híven most is sok egyedi akciós ajánlatot, termék információt tartalmaz a magazin.

Örömmel jelentjük be, hogy Ónodi Eszter a Solanie márka szépségnagykövete lett. Ebből az alkalomból interjút olvashattok Vele a magazinban.

Tavasszal újra útjára indul a World of Beauty országos tanfolyami körút, ezen kívül pedig a budapesti Alveola Szépségakadémia is szeretettel vár a legnépszerűbb tanfolyamokkal.

A IV. Kozmetikus Kongresszus program ízelítőjét is megtaláljátok a magazinban. Már most írjátok be a naptárba, regisztráljatok és találkozunk 2015. április 18-án a RaM Colosseumban!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK