Melyik gyantázó termék illik a stílusodhoz?

A mai kor kozmetikusának nagyon könnyű dolga van, ha munkájához eszközt, vagy anyagot szeretne választani. Szinte bármilyen minőségben, árfekvésben válogathat az egyre speciálisabb funkciójú termékek köréből. Megtalálni az egyéniségünkhöz és munkamódszerünkhöz leginkább illő szőrtelenítő terméket nem egyszerű, azonban nem is lehetetlen. Az alábbi útmutatóval szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy az útvesztő kijáratát hamar megtaláljátok.

A precízeknek, akik a tökéletességre törekszenek

A szakemberek ezen csoportja minden vásárlás előtt gondosan elemzi, hogy éppen mi kerül a bevásárlókosarába. Alaposan tájékozódik a kínálatról mielőtt választ és kínosan figyel a termék és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások körére. Mielőtt dönt saját preferenciáihoz pontosan illő terméket választ és meggyőzni is csak erős érvekkel lehet. Jelszava: a precizitás!

Milyen szőrtelenítő termékek passzolnak hozzá?

Ha a precíz és tökéletes eredmény a cél, akkor a cukorpaszták nyújtanak számunkra tökéletes megoldást. A szőrtelenítési technika elsajátítása után gyakorlatilag 100%-os hatékonysággal távolíthatjuk el a szőrszálakat. Mindezt úgy, hogy minimálisra csökken a bőrirritáció és a betört szőrszálak esélye.

 

Azoknak, akiknek fontos, hogy a barátnő mit használ

Amit a kolléga ajánl az a legjobb, vezérgondolat mentén választanak ezen csoport tagjai. Szeretnek a divattal együtt haladni melyet a globális szőrtelenítő piac is befolyásol. Az is fontos számukra, hogy az újonnan kipróbált termékekkel kapcsolatos tapasztalataikat megbeszélhessék és tippeket, tanácsokat adhassanak saját ötlettárukból is. Jelszava: változatosság mindenek felett!

Milyen szőrtelenítő termékek passzolnak hozzá?

A legnagyobb mozgolódás és a legtöbb változás egyértelműen a gyantapatronok piacát érinti. A divat folyamatosan rajzolja át a kínálatot újabbnál újabb színekkel, „ízesítésekkel” megajándékozva  vásárlókat. És változatossággal megjutalmazva az újdonságok szerelmeseit, akik próbálgathatnak, gyakorolgathatnak és mindamellett barátnőjükkel is megbeszélhetik az eredményeket.

 

Óvatosaknak, akik a biztonságra törekszenek

Kiszámíthatóság és alacsony kockázat motiválja azokat, akik ebbe a csoportba tartoznak. Számukra fontos, hogy egy termék biztonságosan, kiszámíthatóan működjön és hozza a tőle elvárható minőséget és eredményeket. Általában jól bevált termékeket és szőrtelenítési praktikákat használnak, csak ritkán kockáztatnak és váltanak más termékekre. Jelszava: járt utat járatlanra ne cserélj!

Milyen szőrtelenítő termékek passzolnak hozzá?

Mi más is adhatna megnyugtatást számukra, mint a már jól bevált hagyományos gyanták. A tégelyes formában kapható alap sárga, azulénes és titándioxidos változatok már többször is bizonyítottak és elég régóta vannak a köztudatban ahhoz, hogy minőségük sztenderd és kiszámítható legyen. Kizárólag egy gyantamelegítőre van szükség a használatukhoz és a kellő hőfok után már indulhat is a munka.

Azoknak, akik a legjobb terméket keresik

Legdrágább=legjobb a mottója azoknak, akik minden gyantázótermék közül a legerősebb márkát és legerősebb minőséget keresik. Az ár garancia a sikerre vezérgondolat alapján választanak és ha leteszik egy márka mellett a voksukat, akkor utána már nehezen váltanak. Legalábbis addig, amíg egy erősebb brand fel nem tűnik a határon. Jelszavuk: csakis a legdrágább lehet a legjobb!

Milyen szőrtelenítő termékek passzolnak hozzá?

A csoport ezen tagjai lehetőleg az új irányvonalakat és legújabb fejlesztéseket felsorakoztató termékekkel dolgoznak. Hozzájuk passzoló szőrtelenítő termékek lehetnek az intimgyanták, melyek hipoallergén formulájukkal és extrán rugalmas anyagszerkezetükkel irritáció nélkül, mégis tökéletes hatékonysággal távolítják el a nem kívánatos szőrszálakat.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK