NABA műkörmös tanfolyamok

Ha már rendelkezel műkörmös végzettséggel, de szeretnél új technikákkal megismerkedni vagy meglévő tudásodat tovább fejleszteni, jelentkezz a NABA továbbképző tanfolyamainkra, ahol kiscsoportos gyakorlati oktatás keretein belül sajátíthatod el a munkádat megkönnyítő tudásanyagot.

NABA MŰKÖRMÖS TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAMOK

Ha már rendelkezel műkörmös végzettséggel, de szeretnél új technikákkal megismerkedni vagy meglévő tudásodat tovább fejleszteni, jelentkezz a NABA továbbképző tanfolyamainkra, ahol kiscsoportos gyakorlati oktatás keretein belül sajátíthatod el a munkádat megkönnyítő tudásanyagot.

A tanfolyam sikeres elvégzéséről minden résztvevő oklevelet kap. A részvétel feltétele műkörmös végzettség. A szükséges berendezéseket és alapanyagokat biztosítjuk, eszközökről és a technikai tanfolyamok esetén modellről a résztvevőnek kell gondoskodnia.

A tanfolyam díja előre, legkésőbb a képzés kezdete előtt a helyszínen fizetendő. A lemondást 5 munkanappal a képzés kezdete előtt jelezni kell.

A szükséges alapanyagokat minden helyszínen biztosítjuk, eszközökről a tanulóknak kell gondoskodnia!

 

BÖLCSKEINÉ SZILVIA 

Az oktató profilja

Mottóm: " Ébren álmodom..." mely gondolat mindig is végigkísért a munkáim során. Hiszen az építés, díszítés egy gondolat, ötlet, kis álom megvalósítása. És hát ugye álmainkban dőlnek le leginkább a képzeletünket hátráltató gátak.

 

 

„JUST GEL” – ZSELÉS TECHNIKAI TRÉNING

A képzés minden végzett műkörömépítőnek ajánlott, kezdőnek és haladónak egyaránt, hiszen mindig van min javítani.

 

Szélesedik a körömforma? Netán fellevegősödik? Berepedezik? Letörik?

Miért?

Ezen a képzésen választ kapsz a kérdéseidre! A célunk, hogy piacképes, mutatós és tartós körmöket építs, melyet büszkén viselnek a vendégeid.

Elsajátítható ismeretek: zselés szalon "kocka" és mandula építése sablontechnikával, körömágy-hosszabbítás pontos és helyes használata, élesebb mosolyvonal kialakítása, formareszelés technikája, munkaidő csökkentése, anyagok helyes használata. Ombre technika zselével.

A képzés idejére biztosítjuk a tanfolyamhoz szükséges összes alapanyagot, UV lámpát és asztalai lámpát, neked csak az eszközeidet kell magaddal hoznod.
A képzésre ajánlott modellt hozni.

Oktató:
Bölcskeiné Szilvia, kétszeres országos díszítő bajnok

 


AKRYL DÍSZÍTŐ KÉPZÉS


Tanfolyamunk azoknak a tanulni vágyóknak szól, akik egy kicsivel többre vágynak, fejlődni szeretnének. A nyár és a jó idő beköszöntével ideje, hogy elsajátítsd az erre az évszakra vonatkozó designokat. A képzésen az aprólékosan kidolgozott virág festéstől kezdve a jól bevált szezon körmökig sok minden mást is meg fogsz tanulni.

Miért ülnél otthon, ha valami újat is tanulhatsz? Töltsd hasznosan a nyarat és gyere el képzésünkre, ahol a legújabb trenddel ismerkedhetsz meg.

Sajátítsd el a legszebb virág minták festését, amivel garantáltan ki fogsz tűnni a tömegből. A képzés minden végzett műkörömépítőnek ajánlott, de várjuk azok jelentkezését is, akik még nem elég rutinosak, hiszen a tanfolyami oktatás egészen az alapokig nyúl vissza.

Elsajátítható ismeretek: helyes ecsethasználat (megfelelő ecset kiválasztása, helyes ecsettartás, mozgatás, NABA Artist Acrylic anyagokkal való ismerkedés, virágfestés technikája.

A képzés idejére biztosítjuk a tanfolyamhoz szükséges összes alapanyagot, UV lámpát, asztali lámpát, neked csak kedvenc eszközeidet, ecseteidet (smiley zselés ecset 4#, díszítő ecset 0 #, porcelán díszítő 4-es) és díszíteni való tipeket szükséges magaddal hoznod vagy üzletünkben meg is vásárolhatod ezeket.

Oktató: Bölcskeiné Szilvia, kétszeres országos díszítő bajnok

 


SPEED & SHINE - Komplex zselés díszítő képzés - megújult tananyaggal!

Ha az alapokkal már tisztában vagy, de mégis szeretnél valami újat mutatni vendégeidnek, akkor ez a tanfolyam neked való!

A Speed & Shine képzés komplex, többfajta gyors és látványos díszítő technikát tartalmaz, melyek a szalonmunka során jól alkalmazhatóak és rövid idő alatt kivitelezhetőek. A tanfolyam során elsajátíthatsz gyors szalon illetve csillogó felületi díszítéseket, beépíthető minták egyszerű technikáit. A főszerep a NABA fixálás mentes színes zseléké, melyek egy rétegben is tökéletesen fednek és magas fényhatást kölcsönözve szárazra kötnek, jelentős mértékben meggyorsítva a munkát.

A tanfolyamunk alatt lehetőséged lesz több NABA termék kipróbálására is; tesztelheted a NABA INK-eket, a különböző díszítő anyagokat illetve a transzferfóliáinkat is. 

Elsajátítható ismeretek: ÚJ! Jeans Design, sugar effect, transzferfóliás díszítés, ombre festés, beépíthető minták színes zselével, marble effect a NABA INK-kel, smoke effect elsajátítása, illetve helyes anyag – és ecsethasználat. 

A képzés idejére biztosítjuk a tanfolyamhoz szükséges összes alapanyagot, UV lámpát és asztali lámpát, neked csak az eszközeidet kell magaddal hoznod.

Oktató: Bölcskeiné Szilvia

 


HARMAN ERIKA

Az oktató profilja

Mottóm: " A munkám a hobbim " Azon ritka emberek közé tartozom, akinek a munkája a hobbija is egyben. Több mint 10 éve vagyok hivatásos műkörmös. A folyamatos tanulásnak és a rengeteg gyakorlásnak köszönhetően egyre több lehetőség nyílt előttem. Régi álmom, hogy taníthassam, tovább képezzem a szakma jelen és leendő körmöseit – 2012-ben valóra vált.


SZALON MIX TANFOLYAM

A műkörmös szakmában is elengedhetetlen a megújulás, a vendégeidet könnyebben meg tudod tartani, ha rendszeresen újdonságokkal kápráztatod el őket. Ehhez tartogat számos ötletet a szalon mix tanfolyam. Nem kell időigényes és bonyolult díszítésekre gondolni, hiszen az idő pénz és a kevesebb néha több.

A NABA színes zselék kiváló fedőképességüknek köszönhetően tökéletesen alkalmasak festésre, akár vékony vonalas mintázásra. Néhány egyszerű motívum elsajátításával képes leszel igazán különleges, egyedi munkák elkészítésére, csak néhány trükköt és a helyes vonalvezetést kell megtanulnod. Ráadásként pedig megismerkedhetsz az újdonságnak számító NABA Crack gel és a Design gel használatával is.

A tanfolyam célja, hogy egyszerű, de annál látványosabb díszítésekkel bővítsd a tudásod az anyagok változatos használatával, a pontos kontúrvonalakkal, a fény-árnyék hatással játszva. Megtanítunk, hogyan használd az ecseteidet, és hogyan kombináld a színeket, illetve a különböző anyagcsoportokat.

A képzés idejére biztosítjuk a tanfolyamhoz szükséges összes alapanyagot, UV lámpát, asztali lámpát, neked csak az ecseteidet és díszíthető tipeket kell magaddal hoznod (3D díszítő ecset, kontúrozó 0, 00, ferde ecset), vagy üzletünkben meg is vásárolhatod ezeket.

A képzésre nem szükséges modellt hozni.

Oktató: Harman Erika

 


Lovely Flowers – akril díszítő képzés

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, tartja a mondás. Ha te is szereted a virágokat, akkor most a legjobb helyen vagy, hiszen ez a tanfolyam neked szól. 

Új képzésünkön minden olyan technikát elsajátíthatsz, amivel te is virág szakértővé válhatsz. Megtanítjuk neked az akril festés minden csínját- bínját, helyes színelmélettel és árnyékolás technikával.

Felejtsd el a nyomdákat és a sablonokat, légy kreatív és profi!

Elsajátítható ismeretek: anyagismeret, helyes ecsethasználat, NABA Akril ismeret, színelmélet, fény- és árnyéktechnika, kontúrvonalak helyes használata.

A képzés idejére biztosítjuk a tanfolyamhoz szükséges összes alapanyagot, UV lámpát és asztali lámpát, neked csak az eszközeidet kell magaddal hoznod.

Oktató: Harman Erika

 


VIGH MÁRIA

Az oktató profilja

22 év szakmai tapasztalatával és egy világbajnoki címmel a hátam mögött azt mondhatom, hogy elhivatottsággal, kitartással bármit el lehet érni. Hiszem, hogy ebben a NABA-val együttműködve rengeteget tudunk segíteni a tanulni vágyóknak. Amíg vannak szakemberek, akik tőlem akarnak tanulni, én motivált leszek arra, hogy mindig jobb és jobb legyek.

 

 

Akryl alapok - Vigh Máriával


Ha új vagy a szakmában, vagy ha csak még nem barátkoztál meg ezzel az anyagcsoporttal, itt bővítheted a repertoárodat. Ezekhez az egyszerű motívumokhoz nincs szükség művészi érzékre, még csak rajzolnod sem kell tudni, Marcsitól megtanulhatsz a legegyszerűbb ecsetvonásokkal látványos díszítéseket készíteni.

Tanfolyam leírás
Mi körmösök, az akryl festéket a képzőművészetből vettük át, de a hiedelmekkel ellentétben nem kell festőművésznek lenned, ahhoz hogy gyönyörűen bedíszíts egy-egy körmöt, persze lehetsz az is, akkor viszont megtanulhatod azokat a sajátosságokat, ami kimondottan a műkörömre vonatkozik.

A tanulást elmélettel kezdjük, avagy mik a jó ecset ismérvei, hogyan kell egy ecsetet beavatni, színelmélet, akryl anyagismeret. Ezután papíron gyakorlunk, a helyes hígítási arányokat elsajátítva megtanulunk különböző vastagságú vonalakat és motívumokat rajzolni. Miután megtanultuk hogyan kell irányítani az ecsetet, illetve mennyi anyagot kell felvenni, jöhetnek az előzőleg begyakorolt mozdulatokból álló, tipekre festett vendég kedvenc kombinációk, majd pár szó a NABA Artist akryl festékek viselkedéséről, a többi anyaghoz való viszonyáról, tartósságának megőrzéséről.

Oktató: Vigh Mária

 


Zselés technikai képzés - vigh máriával


Kitől tanulhatnád meg az alapokat, ha nem a legjobbtól? - az első magyar műkörömépítő világbajnoktól! Marcsi 22 év szalonmunka, mellette 10 évnyi versenytapasztalat alapján állította össze a kezdő körmösök számára is követhető tananyagot

Tanfolyam leírása
Szalonra hangolt zselés képzés kezdőknek, haladóknak és maximalistáknak. A vendég pszichológiától a leggyakoribb körömformákon át egészen a díszítésig. A képzés gyorsasági tréning is egyben, ahol azt is megtanulhatod, hogyan tudsz megküzdeni, a minden kezdő körmös számára komoly kihívást jelentő időtényezővel.

A képzésnap tananyaga 3 szalonköröm forma, különböző reszelés és mosolyvonal technikával, valamint minimalista zselés díszítéssel.

  • emelt színű francia kocka, mosolyvonal reszeléssel
  • beépített színes zselés kerek forma, alapreszeléses technikával
  • sietős vendégek mandula formája, felületi francia díszítéssel

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK