Nálunk most te választod ki mi legyen akciós

Különleges akcióra invitálunk téged az ősz folyamán. 10-20, vagy akár 20% kedvezménnyel is vásárolhatsz nálunk, mégpedig azt, amit Te szeretnél.

Idén szeptemberben és októberben egyedülálló vásárlási lehetőséggel szerezheted be kedvenc termékeidet budapesti nagykereskedelmi üzletünkben. Amennyiben személyesen ellátogatsz hozzánk kiemelt időszakaink keretében, úgy most Te döntheted el melyik terméket vásárolod meg akciósan. A kedvezmény megszerzéséhez mindössze annyit kell tenned, hogy kivágod az itt megtalálható 10, 15, vagy 20% kuponokat, személyesen ellátogatsz hozzánk a rajtuk szereplő időszakon belül és kiválasztod a számodra tetsző nem akciós terméket. Mi pedig azt a kuponon feltüntetett kedvezménnyel értékesítjük számodra.*

*A promóció alatt megjelölt kuponkedvezmények kizárólag az azokon megjelölt időszak alatt, budapesti nagykereskedelmi üzletünkben történő személyes vásárlásokkor, az alábbi termékmárkák termékeire válthatóak be: Malu Wilz, Dr. Spiller, PHYRIS, Long Lashes, Alveola Waxing, Alveola kozmetikai gépek és bútorok, JimJams, RefectoCil, ROIAL, TANA, PureTree, NABA, BaByliss PRO, Eredeti Aloe Vera termékek, Complex étrendkiegészítők. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze, készpénzre nem váltható be. Egy vevőkóddal kizárólag 1db 10%-os, 1db 15%-os és 1db 20% kupon érvényesíthető. 

Nagykereskedelmi partnereink számára a kuponbeváltás nem lehetséges.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK