Őszi körömtrend

Megérkezett az ősz, előkerültek a sötétebb ruhadarabok és ehhez igazodva beköszöntött az őszi körömtrend is!

Az új évszak kezdetével, a korábbi élénk színek helyett a sötét és mély árnyalatú körmök hódítanak. 2014 őszi körömtrendjében szerepel a vörös rúzs párja a klasszikus bordó, farmer vagy indigókék, olajzöld vagy tökéletes választásként egy grafitszürke árnyalat. Mivel ma már rengeteg szín áll rendelkezésünkre, így szabadon próbálgathatjuk, mi az, ami illik hozzánk és tetszik körmeinken.

A népszerű textúrák, effektek, díszek használata azonban továbbra is közkedvelt maradt a körömvilágban: glitterek, flitterek, homok és bársonyhatás és sok olyan más díszítő trükk, amivel feldobhatjuk, megbolondíthatjuk körmeinket. Megnézem a körömdíszeket >> 

Otthon is könnyedén elkészíthetjük trendi őszi körmeinket, méghozzá hosszú távra! Lac Gel szetted (megnézem a websopban) mellé válassz valamilyen körömdíszt, találj ki egy mintát és már kezdődhet is a körmözés. A Lac Gel szett előnye, hogy tartós körmöket biztosít egyszerű kezelhetőséggel, így nem kell azon aggódnod, hogy a szép körmeidet pár nap után le kell mosnod.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK