Parkolási információ

Ezúton tájékoztatunk, hogy 2017. szeptember 1-jétől Zuglóban bevezették a fizető parkolási rendszert, ami érinti a Gizella utat is.

Gépkocsival érkező vásárlóink részére eddig is biztosítottunk parkolási lehetőséget a Gizella út 28/A épület előtt kialakított parkolókban. Ez továbbra is rendelkezésre fog állni, itt a jövőben sem kell fizetni a parkolásért. 

Annak érdekében, hogy Partnereink a jövőben is nyugodtan tudjanak vásárolni üzletünkben, és ne kelljen a parkolásért fizetniük, újabb parkoló helyek kerültek kialakításra a Gizella út 30. szám alatt, az Alveola Beauty Akadémiánál, az utca fronton. 

Tehát üzletünkbe vásárlás céljából érkező Partnereink a kijelölt helyeken a Gizella út 28/A és Gizella út 30.-nál az épület előtti parkolóhelyeken tudnak ingyenesen megállni a vásárlás idejére.   

 A jövőben is szeretettel várunk az üzletünkben!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK