Páros akció az Alveola Beauty Akadémián!

Idén tavasszal nem csak megújult témákkal és anyagokkal jelentkezünk, hanem kedvezményes ajánlatokkal is.

Februártól budapesti tanfolyamainkat párosával érdemes igénybe venni, hiszen egyes tanfolyamainkra egy áráért most ketten jöhettek. Azt se feledjétek, hogy a NABA tanfolyamokon színvonalas környezetben, ingyenes büfével és anyaghasználattal várunk benneteket. A megszerzett tudásanyagot és a jó hangulatot kiváló, közismert szakoktatóink, mint Vigh Marcsi vagy Bölcskeiné Szilvi garantálják.

A legjobb befektetés az önmagad fejlesztésébe fektetett pénz, hiszen azt a tudást, amit megszerzel, már senki nem veszi el tőled (Brian Tracy után szabadon).

Ismerkedj meg online tanfolyamos rendszerünkkel, amelynek segítségével otthonod kényelméből tájékozódhatsz az egyes tanfolyamok tartalmáról, az oktatókról, jelentkezhetsz tanfolyamokra és a fizetést is intézheted egyszerűen online.

beautyakademia.hu

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK