Projektinformáció

GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00034

GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00034

•a kedvezményezett neve: ALVEOLA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

•a fejlesztés tárgya: Újgenerációs neurokozmetikai készítmények fejlesztése

•az elszámolható összköltség: 97 222 761 Ft

•a szerződött támogatás összege: 61 976 655 Ft

•a támogatás mértéke: 63,75%

•a projekt várható befejezési dátuma: 2024.05.31.

Projekt tartalmának bemutatása: 

Az Alveola Kft. forradalmian új neurokozmetikai termékei gyors és hatékony bőrvörösség- és gyulladáscsökkentő hatást biztosítanak az irritált, érzékeny, gyulladásra hajlamos, gyulladt bőr számára. A formulák fejlesztéséhez használt új összetételű hatóanyag-komplex több szinten hat és komplex megoldást nyújt az irritált, érzékeny bőrű emberek ilyen jellegű bőrproblémáinak megoldására a kozmetikai, orvosesztétikai, sebészeti beavatkozások után és az otthoni ápolás során egyaránt. 

Az érzékeny bőr problémája az elmúlt évtizedben drámai módon megemelkedett. A felgyorsult életvitel, a stressz, az egészségtelen táplálkozás, a nehézfémek és légszennyező anyagok által terhelt levegő, a bőr normál mikroflóra-egyensúlyának felborulása, az UV és az elektromos eszközök által kibocsátott kék fény miatt egyre nagyobb szükség van tudományos alapon összeállított és bizonyítottan hatékony termékekre, amelyek a szervezet védelmének és a bőr védelmi funkciójának erősítését biztosítják. 

Fenti célok megvalósítására a pályázat keretében bérköltségeket, anyag- és eszközbeszerzéseket számolunk el, valamint külső szakértői szolgáltatásokat is igénybe veszünk.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK