Szakértő válaszol

Kérdése van a sminkeléssel, gyantázással, kozmetikai eszközökkel vagy egészségmegőrzéssel kapcsolatban? Szeretne bővebb felvilágosítást kapni egyes termékeinkről? A ’Szakértő válaszol’ oldal arra hivatott, hogy segítséget nyújtson önnek, ezért szeretettel várjuk kérdéseit a választható témakörökben!

Kérjük, hogy miután megírta kérdését, válasszon témakört, adja meg e-mail címét, keresztnevét és életkorát, a mezők kitöltése kötelező. Mivel e-mail címe sehol nem kerül publikálásra, így ön gyakorlatilag anonim maradhat az oldal látogatói előtt és felteheti azon kérdéseit is, amikhez esetleg máshol eddig nem volt bátorsága. Az ön kérdése, illetve szakértőnk válasza hasznos információkkal szolgálhat másoknak is, de amennyiben nem szeretné, hogy publikáljuk, kérjük pipálja be a ’Privátban szeretnék választ kapni e-mailen keresztül’ boxot.

Kérdésem beküldésével a lent megadott adataim kezeléséhez és közzétételéhez hozzájárulok az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

Privátban szeretnék választ kapni e-mailen keresztül

Eddig beérkezett válaszok

Azt szeretném tudni, hogy a solanie ampullàkbòl melyik alkalmas kézi ultrahangos hasznàlatra.

Arcápolásbeküldte: Krisztinaéletkora: 44

Kedves Krisztina,

Az alábbi ampullákat lehet ultrahangozni:

  • Hialuronsav ampulla
  • Kollagén ampulla
  • Acerola C-vitamin ampulla

Szeretném megkérdezni, hogy otthoni használatra is alkalmas az AE5003 mini ultrahangos készülék? Milyen időközönként lehet alkalmazni?

Arcápolásbeküldte: Kornéliaéletkora: 30

Kedves Kornélia,

Otthoni használatra is alkalmazható ez a készülék. Nem ultrahangként funkcionál, hanem mint peeling. Heti 1 alkalommal ajánlatos használni.

Ajánlanék egy otthoni ultrahang készüléket termékekkel együtt.

Használom az Önöktől vásárolt JimJams Beauty Ultrasonic Bőrfiatalító készüléket. A használati útmutatóban felsorolták, hogy milyen esetekben ne alkalmazzuk...szív felett..stb. Ott nem tüntették fel, hogy implantátum felett sem szabad használni. A dobozán viszont szerepel a felsorolások között. Nekem mindkét oldalon van fog implantátum. Akkor most használhatom a készüléket vagy nem? Mennyire ártalmas? Hiába vásároltam meg?

Arcápolásbeküldte: Erzsébetéletkora: 61

Kedves Erzsébet!

Mindenekelőtt köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával termékünket!

Az ultrahangos készülékeknél a fémimplantátumok azért tartoznak a ellenjavallatok közé, mivel az ultrahangos hullámok az eltérő szöveti ellenállás miatt felmelegíthetik azokat. Ez azt jelenti, hogy míg az ultrahang hullámok a lágyabb vízszerű anyagokban könnyebben, addig a sűrűbb szövetekben nehezebben haladnak előre. Így például a zsírszövetben is tapasztalható fokozott szöveti felmelegedés a kezelések közben. A fémek ilyen szempontból kritikusak, mivel olyan közeget jelentenek, melyen az ultrahangos hullámok nem tudnak átjutni, így felmelegíthetik azokat.

A fentiek azonban fokozottan csak a folyamatos ultrahang üzemmódokra vonatkoznak. Ezt a készülék használati utasításában jelzett 3-as számmal jelzett gombbal azonban meg lehet változtatni pulzáló üzemmódra. Erről a készüléken található LED villogó üzemmódjából győződhet meg (használati utasítás 4-es számmal jelzett gombja). Ha folyamatosan világít = folyamatos üzemmód.Ha villog = pulzáló üzemmód.

Amennyiben a fog implantátumai ellenére is szeretné alkalmazni az eszközt, úgy pulzáló üzemmódban, kis teljesítmény mellett, 1-es fokozatban, a kezelőfej folyamatos mozgatásával alkalmazhatja a készüléket az arcbőrén. Természetesen a megadott maximális időkereten belül. Folyamatos üzemmódban kezelni viszont tilos. Azonban ha a kezelés közben bármilyen kellemetlenséget tapasztal, úgy szakítsa meg azt.

 

Érdeklődni szeretnék, hogy a Dermaroller kezelés tanfolyamhoz kötött-e. Szeretnék a kozmetikámban ilyen fajta kezelést végezni.

Arcápolásbeküldte: Gabriellaéletkora: 21

Kedves Gabriella!

Köszönjük hogy kérdésével hozzánk fordult. Amennyiben kozmetikai végzettsége van a szabályok szerint nem kötelező a tanfolyam elvégzése, de ennek ellenére tanácsolom, mert a kontraindikációk széles skálája és a protokoll helytelen használata komoly bőrproblémákat okozhat.

Amennyiben nem szakember nem javaslom az otthoni használatot.

Nemrég vásároltam Önöktől egy Ultasonic bőrfiatalító készüléket és egy szemkörnyékápoló készüléket.Kérdésem, hogy milyen időközönként ( naponta, ( reggel-esti arcápoláskor ) vagy hetente, stb ) kell, lehet alkalmazni, használni. A használati útmutatóban nem láttam erre vonatkozó tanácsokat.

Arcápolásbeküldte: Ilonaéletkora: 61

Kedves Ilona!

Mindenekelőtt köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával márkánkat, bízunk benne, hogy termékeink elnyerték tetszését.

Mindekét készüléket hetente egy vagy két alkalommal javasolt használni, lehetőség szerint az esti tisztálkodást követően. Ennél sűrűbb készülékes kezelésre nincsen szükség, ugyanis körülbelül három nap alatt tudja kifejteni a pozitív hatását a kezelés.
Ugyanakkor a szettekben található termékeket használhatja akár naponta is, ez teljes mértékben a bőrének típusától függ, amennyiben igény van rá, nyugodtan ápolhatja bőrét a szérummal, vagy a krémmel napi rendszerességgel.

Milyen készüléket javasolna az alábbi bortípusra? 40 éves, a szemeimnél apróbb ráncok vannak, tág pórusú, T-zónában kicsit kifényesedő

Arcápolásbeküldte: Kingaéletkora: 40

Kedves Kinga!

Otthoni ápoláshoz szíves figyelmébe ajánlom JimJams Ultrasonic Bőrfiatalító, Vibrasonic Bőrtisztító, valamint Photonionic szemkörnyékápoló szettjeinket, melyeket webshopunkon - http://alveolashop.com/ - keresztül tud megvásárolni. Mindegyik készülékhez tartoznak termékek, melyeket a szettek megvásárlása után külön termékenként is megtalál oldalunkon. Remélem, elégedett lesz készítményeinkkel!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK