Szakértő válaszol

Kérdése van a sminkeléssel, gyantázással, kozmetikai eszközökkel vagy egészségmegőrzéssel kapcsolatban? Szeretne bővebb felvilágosítást kapni egyes termékeinkről? A ’Szakértő válaszol’ oldal arra hivatott, hogy segítséget nyújtson önnek, ezért szeretettel várjuk kérdéseit a választható témakörökben!

Kérjük, hogy miután megírta kérdését, válasszon témakört, adja meg e-mail címét, keresztnevét és életkorát, a mezők kitöltése kötelező. Mivel e-mail címe sehol nem kerül publikálásra, így ön gyakorlatilag anonim maradhat az oldal látogatói előtt és felteheti azon kérdéseit is, amikhez esetleg máshol eddig nem volt bátorsága. Az ön kérdése, illetve szakértőnk válasza hasznos információkkal szolgálhat másoknak is, de amennyiben nem szeretné, hogy publikáljuk, kérjük pipálja be a ’Privátban szeretnék választ kapni e-mailen keresztül’ boxot.

Kérdésem beküldésével a lent megadott adataim kezeléséhez és közzétételéhez hozzájárulok az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

Privátban szeretnék választ kapni e-mailen keresztül

Eddig beérkezett válaszok

Szeretném megkérdezni, hogy 3 féle automata hajsütő között mi a különbség? A hullámokban van? Az egyikről írják, hogy 3 fokozat hője? Fodrászatban történő fel használásra érdekelne, de nem minden naposra.

Hajformázásbeküldte: Beaéletkora: 37

Kedves Bea!

Alapvetően az különbség a Mira Curl (BP2665E) és a Curl Secret (C1000E) között, hogy a Mira Curl professzionális felhasználásra készült, ebből kifolyólag egy picit nagyobb teljesítményű, míg a Curl Secret lakossági termék.
A teljesítménybeli különbség befolyásolja a készülék felmelegedési idejét, azonban belső tesztjeink alapján kijelenthetem, hogy elenyésző ez a különbség, a Curl Secret is nagyon hamar üzemkész hőmérsékletre melegszik.
A beállítási lehetőségeket tekintve a Mira Curl annyival tud többet, hogy 3 hőmérséklet közül lehet választani (190 / 210 / 230 °C), szemben a Curl Secret 2 hőmérsékletével (210 / 230 °C), továbbá míg a Mira Curl készüléken választható a hajcsavarás iránya (jobb / bal / váltakozó), addig a Curl Secret automatikusan váltakozó irányban csavarja fel a hajat.

Az új Curl Secret Ionic (C1100E) pedig ionizáló funkcióval gazdagodott a Curl Secret-hez (C1000E) képest, melynek köszönhetően a haj nem száll formázás utána, mivel megszűnteti az elektrosztatikus töltöttséget.

Fodrászatban mindenképpen a Mira Curl (BP2665E) készüléket javasolt használni!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK